Florist Linnéa Bergqvist The Wild Rose

Bröllopsblommor

Sköra, doftande trädgårdsrosor, organiskt slingrande rankor, knoppiga grenar, småblommig citrondoftande vaxblomma. Blommornas texturer, toner, dofter och former är förtrollande. Ni kommer aldrig att glömma dofterna av brudbuketten. Färgerna och formerna lever kvar för alltid i era bröllopsfoton.

Blommor är det vackraste jag vet. Efter kärlek då såklart. Kärlek är ju det absolut vackraste. Att våga vara sig själv inför en annan människa, trots sina brister och skavanker, att skänka glädje och att skratta ihop ( mycket hångel skall det vara med, viktigt! ) finns det något bättre?

Blomsterarrangemangen sätter stilen och färgpaletten för ert bröllop, förstärker känslan som ni vill förmedla till era gäster. Omfamnar och välkomnar.

Ni visar mig era visioner och drömmar. Jag, tillsammans med mitt team gör dem till verklighet med blommor och hantverk av finaste kvalitét.

Bröllopsbloggen Those Lovely Days

Förutom att designa vackra blomsterdekorationer till bröllop är jag också chefsredaktör för bröllopsbloggen Those Lovely Days– En blogg för det moderna brudparet. Kika in för att bli inspirerad, få tips och medverka i våra tävlingar.

Hårsmycken-The Wild Rose Accessories

Handgjorda exklusiva håraccessoarer av mässing, lera och swarovskikristaller. Inspirerade av den Edvardianska eran, Art Nouveau och naturen. Besök The Wild Rose Accessories hemsida för att se bilder! Accessoarerna är också tillgängliga för presslån.

Bröllopsboken

I januari 2015 lanserades min bok som jag och mitt team från Those Lovely Days skapat i uppdrag av bokförlaget Pagina. Boken, Bröllop-inspiration för det moderna brudparet finns att köpa hos Adlibris och i Akademibokhandeln!

Har ni frågor eller vill boka in konsultation vänligen fyll i formuläret nedan för att skicka mig ett mail eller ring 0761 69 84 40.

Det skall bli fantastiskt att höra ifrån er!

Följ The Wild Rose på Instagram
Gilla The Wild Rose på Facebook