OM

Florist Linnéa Bergqvist The Wild RoseMitt namn är Linnéa Bergqvist och jag är bröllopsflorist och stylist, redaktör för bröllopsbloggen Those Lovely Days och hårsmyckesdesigner för mitt märke The Wild Rose Accessories. En rastlös entreprenör som ni förstår. Som älskar sitt jobb!

BRÖLLOPSBLOMMOR & STYLING
Blomsterarrangemangen sätter stilen och färgpaletten för ert bröllop, förstärker känslan som ni vill förmedla till era gäster. Omfamnar och välkomnar. The Wild Rose designteams passion är bröllopsblommor och vi är specialiserade på att designa hela bröllopets visuella koncept för att skapa en personlig känsla till ert bröllop. Vi erbjuder blomsterarrangemang och styling i alla stilar från elegant och klassiskt chict till bohemiskt och vilt. Vi ger alla våra kunder förstklassig service och kvalitet.

BRÖLLOPSBLOGGEN THOSE LOVELY DAYS
Förutom att designa vackra blomsterdekorationer med mitt designteam till bröllop är jag också chefsredaktör för bröllopsbloggen Those Lovely Days– En blogg för det moderna brudparet.

HÅRSMYCKEN THE WILD ROSE ACCESSORIES
Handgjorda exklusiva håraccessoarer av mässing, lera och swarovskikristaller. Inspirerade av den Edvardianska eran, Art Nouveau och naturen. Besök The Wild Rose Accessories hemsida för att se bilder! Accessoarerna är också tillgängliga för presslån.

BRÖLLOPSBOKEN
I januari 2015 lanserades min bok som jag och mitt team från Those Lovely Days skapat i uppdrag av bokförlaget Pagina. Boken, Bröllop-inspiration för det moderna brudparet finns att köpa hos Adlibris och i Akademibokhandeln!

Har ni frågor eller vill boka in konsultation så finns mina kontaktuppgifter här. Jag ser fram emot att höra från er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *