Ni bestämmer er för att boka ert datum och betalar in grundpriset på 10 000 kr som bokningsavgift för att reservera ert datum, vilket kommer att dras av på slutfakturan.

Efter att betalningen är erlagd bestämmer vi tid för 1 timmes konsultation via Skype, telefon eller så bestämmer vi träff ca 3 veckor framåt. Därefter skapas en unik bröllopsmapp på Pinterest till er där ni under 14 dagar samlar inspiration som ni tycker om som blir underlag för vår konsultation.

Efter vår konsultation sammanställer jag er offert. När ni godkänt offerten skickas en faktura till er med förfallodatum en månad innan er bröllopsdag. Ett kontrakt bifogas också och skall skrivas på av er båda.

En månad innan ert bröllop får ni mail där vi dubbelkollar körschemat för er dag, samt ber om uppdaterad lista med kontaktuppgifter till er, ansvariga gäster såsom bestman och tärna, samt era övriga leverantörer etc.

På måndagen innan ert bröllop inhandlas alla blommor som skall behandlas väl för att slå ut till perfektion till er stora dag. Ni får då också ett mail med bekräftelse om att era blommor är anlända och att allt är i sin ordning.

På bröllopsdagen kommer vi och monterar alla blomsterarrangemang. Vi hjälper till att sätta fast knapphålsblommor och visar hur brudbuketten skall hållas och lite annat smått och gott. Vi ordnar allt så att ni kan koncentrera er på att njuta av er dag!