HUR GÅR DET TILL?

2bridesphotography_saradavidwedding_visingso_039Ni kontaktar oss via mail eller telefon för att boka möte via Skype eller be om offert. Under första mötet pratar vi igenom era önskemål, budget etc. Ni får också tillgång till ert Pinterestalbum där ni får samla på bilder som används som inspiration.

Efter vårt första möte bokar vi in ett till möte där vi går igenom blomsterdesign och styling för ert bröllop. Därefter skapas en unik pdf till er med designförslag och offert.

Efter godkännande av design, offert och påskrift av The Wild Rose villkor betalas bokningsavgiften in och The Wild Rose är därmed bokad.

Resterande belopp av er beställning betalas en månad innan ert bröllopsdatum. Vid eventuella tillägg faktureras det efter bröllopet.

En månad innan ert bröllop får ni mail där vi dubbelkollar körschemat för er dag, samt ber om uppdaterad lista med kontaktuppgifter till er, ansvariga gäster såsom bestman och tärna, samt era övriga leverantörer etc.

På bröllopsdagen kommer vi och monterar alla blomsterarrangemang och styling. Vi hjälper till att sätta fast knapphålsblommor och visar hur brudbuketten skall hållas och lite annat smått och gott. Vi ordnar allt så att ni kan koncentrera er på att njuta av er dag!