Boka bröllopsblommor 2017

bröllopsblommor the wild rose

Nu är bröllopssäsongen över för i år och därför öppnar jag nu upp för bokningar till säsongen 2017! Jag ser fram emot att få veta allt om era planer för ert bröllop, få planera och sätta koncept, besöka vackra bröllopslokaler över hela landet och gråta på er vigsel (lite av utmattning, men mest av glädje).

Hur det går till när man bokar The Wild Rose kan ni läsa om här.

Olika paket och priser kan ni se här.

Urval ur mitt portfolio med riktiga bröllop kan ni se här.

Vill du boka ditt datum? Eller ställa frågor? Boka en konsultation? Fyll i formuläret nedan så talas vi vid! Jag ser fram emot att höra från er!

Söker ni fler leverantörer och mer inspiration? Besök bröllopsbloggen Those Lovely Days– Bröllopsbloggen för det moderna brudparet.

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography

Linnéa är bröllopsflorist och driver The Wild Rose, baserad i Halmstad, men arrangerar bröllopsblommor för brudpar över hela landet. Linnéas största passion är bröllopsblommor och hon specialiserar sig på att designa hela bröllopets blomsterarrangemang för att skapa en personlig atmosfär till bröllopet. Linnéa är också redaktör och bloggare för Sveriges främsta bröllopsblogg Those Lovely Days-bröllopsbloggen för den moderna bruden.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *